ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο νομό Ρεθύμνου στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες . Στο όχημα επέβαινε μία γυναίκα και τα δύο παιδιά της, 10 και 11 ετών, ενώ το ΙΧ έπεσε, για άγνωστους λόγους, σε γκρεμό.
Σύμφωνα με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη, το αυτοκίνητο είχε πέσει σε χαράδρα 80-100 μέτρων. “Είναι θαύμα ότι βγήκαν από εκεί ζωντανοί” ανέφερε χαρακτηριστικά στο cretalive.gr.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της ΕΜΑΚ και στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 16 πυροσβέστες ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι τα δύο παιδιά.
Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι και οι τρεις επιβαίνοντες σώθηκαν γιατί … πετάχτηκαν από το αυτοκίνητο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές, ισχυρές καταιγίδες και χιονοπτώσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο με νταλίκα στην Αττική Οδό – Κλειστές τρεις λωρίδες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τα συγκινητικά λόγια και οι προσωπικές φωτογραφίες για τα 4α γενέθλια του γιου της
- Αγορές: Πάνω από 2,5% κέρδη ο DAX, +1,5% ο S&P, πάρτι πάνω από 4% στις συστημικές τραπεζικές μετοχές – Έπεσε στο 3,85% η απόδοση του ελληνικού 10ετούς, κοντά στις 2.100 το Χ.Α.
- Κομισιόν: «Απόλυτη προτεραιότητα μας μια ολοκληρωμένη, δίκαιη και διαρκής λύση για την Κύπρο»
- Τραμπ στο AFP: «Τα πράγματα πάνε πολύ καλά» με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.