• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Πατησίων: Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα μέσα από το νοσοκομείο

    • NewsRoom


    Μέσα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, μίλησε η 53χρονη,  η οποία το πρωί της Πέμπτης έπεσε θύμα ενός φρικτού τροχαίου στην Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

    Όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Μαζί σου», «Άνοιξα τα μάτια μου και ξύπνησα εδώ με αφόρητους πόνους. Δε θυμάμαι τι έγινε». Το πρόσωπό της, το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και μώλωπες, απόδειξη της σφοδρότητας με την οποία την χτύπησε το αυτοκίνητο και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα της Πατησίων, όπου την παρέσυρε ένα δεύτερο αυτοκίνητο μαζί με μια ακόμα γυναίκα.

    Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι η 53χρονη μένει μόνιμα στο Λονδίνο και είχε έρθει στην Ελλάδα τις ημέρες του Πάσχα για να δει τους δικούς της. Μάλιστα, σήμερα Παρασκευή, είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου την περίμενε ο σύζυγός της.

    «Κατέβηκα στην Αθήνα για να δω κάτι φίλους, είχα μια δουλειά και θα έφευγα σήμερα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Μου είπαν ότι θα μείνω στο νοσοκομείο περίπου ένα μήνα. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, αλλά πιστεύω ότι θα πάω καλά, σε αντίθεση με την άλλη κυρία».

    Το τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε ένα φανάρι και χτύπησε δύο γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν στη διαχωριστική νησίδα. Οι γυναίκες εκτοξεύτηκαν στο αντίθετο ρεύμα κι εκεί τις παρέσυρε ένα άλλο αυτοκίνητο.

    Η δεύτερη γυναίκα που τραυματίστηκε, νοσηλεύεται επίσης στον «Ευαγγελισμό», διασωληνωμένη και η κατάστασή της είναι εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ