ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία από τις δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητα στην οδό Πατησίων το πρωί της Πέμπτης. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 09.30 το πρωί, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο κέντρο της Αθήνας.
Οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανέβηκε με ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει δύο γυναίκες, οι οποίες και εκτοξεύτηκαν στο αντίθετο ρεύμα της οδού Πατησίων. Οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν και από άλλο διερχόμενο όχημα, του οποίου ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Περαστικοί, που βρίσκονταν στο σημείο και είδαν το φρικτό τροχαίο ατύχημα, κάλεσαν ασθενοφόρο για να διακομιστούν οι δύο γυναίκες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Μαθιόπουλο, πρόεδρο των εργαζομένων ΕΚΑΒ, οι δυο γυναίκες, μετά το σοβαρό τροχαίο, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
Η μία είναι στην χειρουργική κλινική με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η άλλη είναι στην ορθοπεδική κλινική με κατάγματα και δεν κινδυνεύει η ζωή της.
Ο οδηγός του I.X. συνελήφθη ενώ η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ADNOC: Η παγκόσμια οικονομία δεν μπορεί να αντέξει περισσότερη αβεβαιότητα για τα Στενά του Ορμούζ
- Ιράν: Βουλευτής προειδοποιεί για νέα στρατιωτική επιχείρηση κατά της χώρας του
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Στενά του Ορμούζ: Παραμένουν κλειστά ενώ κορυφώνεται η αγωνία για το πώς θα ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.