• Κοινωνία

    Τροχαίο στην Αγίου Μελετίου: Να βρεθεί αυτός που τους εγκατέλειψε λέει ο πατέρας της 23χρονης (video)

    • NewsRoom


    Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε δύο νέους ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο πατέρας του κοριτσιού ξεσπώντας, ζητά να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, στοιχίζοντας τη ζωή της 23χρονης κόρης του και του 26χρονου φίλου της, στην Αγίου Μελετίου.

    «Ο άνθρωπος που την σκότωσε έφυγε, ούτε της έδωσε σημασία και εξαφανίστηκε. Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που σκότωσε την κόρη μου και το αγόρι της», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

    Η όμορφη Βερόνικα, πολωνικής καταγωγής, σπούδαζε μικροβιολογία στα ΤΕΙ.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, μετά από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, εξετάζει το ενδεχόμενο ο 26χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας να μπήκε αντίθετα στην οδό Αγίου Μελετίου κι εκεί να σημειώθηκε η σφοδρή σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, το οποίο, έπειτα από το τροχαίο, εγκατέλειψε τους δύο νέους στην άσφαλτο.

    «Είδαμε ένα μαύρο αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή, ακούσαμε μία φωνή που έλεγε σε ένα αυτοκίνητο “σταμάτα, σταμάτα”, αλλά αυτός πήρε φόρα κι έφυγε», δήλωσε μάρτυρας.

    Ωστόσο, προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

    Ο 26χρονος εξέπνευσε στην άσφαλτο, ενώ η κοπέλα στο νοσοκομείο.



    ΣΧΟΛΙΑ