• Κοινωνία

    Τρίκαλα: Αγρότες «μπήκαν» με τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης

    • NewsRoom


    Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στη Θεσσαλία, με τους εκπροσώπους του κλάδου να διατρανώνουν τα αιτήματά τους και για αποκατάσταση των ζημιών μετά την κακοκαιρία Daniel και πριν από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων μπήκαν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους για να συγκεντρωθούν, στη συνέχεια, στον κόμβο του Μεγαλοχωρίου όπου εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες θα έχουν σύσκεψη στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, την Τρίτη, στις 11 το πρωί οπότε και θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

    Όσον αφορά στα υπόλοιπα μπλόκα, ανά τη Θεσσαλία, αύριο στις 12:00 αποχωρούν οι αγρότες της Λάρισας από την κεντρική πλατεία.

    Νωρίτερα, έβγαλαν τα τρακτέρ στην κεντρική πλατεία Λάρισας οι αγρότες του κόμβου Πλατυκάμπου.

    «Το συλλαλητήριο των Αθηνών δε σήμαινε τη λήξη των μπλόκων αλλά το δυνάμωμά τους», ανέφεραν οι αγρότες του μπλόκου Πλατυκάμπου που προχώρησαν σε πορεία με τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

    Μάλιστα, ενημέρωσαν ότι τα τρακτέρ θα παραμείνουν στην πλατεία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης για τον κόμβο Πλατυκάμπου. Προηγουμένως απέκλεισαν συμβολικά το τελωνείο στη Λάρισα.

    Η κινητοποίηση των αγροτών εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισαν οι αγρότες με αφορμή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

     Από το μπλόκο του Ε65 στην Καρδίτσα αποχωρούν αύριο, στις 11 το πρωί, οι αγρότες και σχηματίζουν μπλόκο στον Παλαμά.

    Διαλύεται, ακόμη, αύριο το μπλόκο του Ζάρκο στα Τρίκαλα.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΛΑΣ: Ειδικές δράσεις για την πρόληψη της ανήλικης παραβατικότητας σε Αττική και Πειραιά

    Στο 70% τα αντιδιαβρωτικά έργα σε Δυτική Αττική και Πάρνηθα

    Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα 46χρονου επιχειρηματία – Δεν τους κατάλαβε ο φύλακας



    ΣΧΟΛΙΑ