• Κοινωνία

    Κηφισιά: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε βίλα 46χρονου επιχειρηματία – Δεν τους κατάλαβε ο φύλακας

    • NewsRoom


    Θύμα διάρρηξης έπεσε το πρωί της Κυριακής (25/2), μέσα στη βίλα του στην Κηφισιά, ένας 46χρονος επιχειρηματίας, με τη λεία των δραστών, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος, να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος μετέβη το πρωί της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και κατήγγειλε πως άγνωστοι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του, πιθανότατα μέσω της παραβίασης πόρτας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του οικήματος και ενώνει τον κάτω με τον πάνω όροφο, ο οποίος είναι ακόμη υπό κατασκευή.

    Αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από ντουλάπα δωματίου, το οποίο ήταν πακτωμένο και περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, τιμαλφή αξίας 6.000 ευρώ και πέντε χρυσές λύρες συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

    Επιπλέον, από το δωμάτιο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 6.800 ευρώ, τιμαλφή συνολικής αξίας 87.000 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες. Από την αποθήκη της οικίας αφαίρεσαν μια τσάντα πλάτης, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. Η συνολική ζημία σε μετρητά ανέρχεται σε 29.300 ευρώ, σε τιμαλφή στα 93.000 ευρώ και σε χρυσές λίρες στα 2.000 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι η βίλα φυλασσόταν, ωστόσο ο φύλακας ο οποίος βρισκόταν στο μπροστινό μέρος του σπιτιού δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν.

    Διαβάστε επίσης

    Καλάβρυτα: Κατολίσθηση στον οδοντωτό – Εγκλωβισμένοι 90 επιβάτες

    Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

    Ηλιούπολη: Αθωώθηκε η 19χρονη που βρέθηκε από καταγγέλλουσα για τη σεξουαλική της εκμετάλλευση σε κατηγορούμενη



    ΣΧΟΛΙΑ