• Κοινωνία

    Τραγωδία στον Αλμυρό: Το συγκλονιστικό αντίο της αδερφής της 14χρονης

    • NewsRoom

    Σκηνές τραγωδίας στο Λούνα Παρκ του Αλμυρού


    Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στο Αλμυρό Βόλου όπου έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο η 14χρονη κοπέλα στο λούνα παρκ της περιοχής.

    Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η άτυχη νέα ήταν ένα κορίτσι όλο ζωή. Μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού ετοιμαζόταν να πάει στη β΄ τάξη και να συνεχίσει το σχολείο όπως όλοι οι συμμαθητές της, αφού όμως ζήσουν ακόμη λίγες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού στο γνωστό παζάρι του Αλμυρού που διεξάγεται. Ήταν η μικρότερη αδερφή της οικογένειας που έχει ακόμη δύο παιδιά τον 18χρονο Παναγιώτη και τη 16χρονη Ευαγγελία η οποία αποχαιρετώντας την μικρή της αδερφή μέσω facebook γράφει στο προφίλ της: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’αγαπάω» αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ της με μια πένθιμη κορδέλα.

    Αντίστοιχα πένθιμη κορδέλα έχουν αναρτήσει και αρκετοί φίλοι και συγγενείς της ο οποίοι επίσης την αποχαιρετούν με μηνύματά τους.

    Στο μεταξύ στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται από χθες ο πατέρας της 13χρονης, οδηγός φορτηγού σε τυροκομική μονάδα της περιοχής, ο οποίος εξαιτίας του σοκ που υπέστη και λόγω ενός προβλήματος που ήδη αντιμετώπιζε με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα με συνέπεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου. Η κατάστασή του πάντως σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό.

    Η κηδεία της άτυχης 14χρονης σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα γίνει τη Δευτέρα, αφού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πρώτα νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.



    ΣΧΟΛΙΑ