ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 45χρονος εργάτης των ναυπηγείων στο Πέραμα, ο οποίος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Θριάσιο νοσοκομείο το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από πτώση του στο κενό, κατά τη διάρκεια εργασιών.
Ο άτυχος εργάτης, μέλος ιδιωτικού συνεργείου, βρέθηκε στο κενό από ύψος 4 μέτρων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, αιτία από ύψος τεσσάρων μέτρων, ενώ τοποθετούσε σκαλωσιά σε θαλαμηγό.
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 45χρονος, με καταγωγή από τη Ρουμανία, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο Περάματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με δικά του κεφάλαια έως 100 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί ο Τέλης Μυστακίδης την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Γιάννης Κούστας: Νέο δικαστικό ραντεβού με την πρώην σύζυγο για την υπεξαίρεση του αυθεντικού Σαγκάλ – Τι λένε οι δικηγόροι τους στο mononews
- Ά. Γεωργιάδης: Κίνηση – ματ με την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον – Πάνω από 800 τα αιτήματα
- Οι αγορές συνεχίζουν το ράλι καθώς αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη Μέση Ανατολή
