• Κοινωνία

    Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Μητέρα και παιδί αυτοκτόνησαν από τον 5ο όροφο

    • NewsRoom


    Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Νέο Κόσμο, καθώς μία γυναίκα, με το παιδί της, βούτηξε στο κενό από όροφο πολυκατοικίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέταξε από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας το τετράχρονο κοριτσάκι, το οποίο έπεσε πάνω σε μια νερατζιά και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Το κοριτσάκι φαίνεται να είχε σφυγμό την ώρα που το παρέλαβαν οι δυνάμεις του ΕΚΑΒ, ενώ η μητέρα έχασε την ζωή της.

    Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της, προσπάθησαν εναγωνίως να τη μεταπείσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν

    Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Κατσαντώνη 10 και Ποριώτη γύρω στις 4 και μισή το μεσημέρι.

    Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι το τεσσάρων ετών κοριτσάκι της και ακολούθως έπεσε και η ίδια. Μάλιστα, γείτονες που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις της προσπάθησαν εναγωνίως να τη μεταπείσουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

    «Γύριζα με τα παιδιά μου στο σπίτι. Άκουσα φωνές μωρού και κλάματα. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα μια γυναίκα να κρατά ένα παιδάκι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “τι κάνετε εκεί;” Δεν μου απάντησε. Της ξαναφώναξα. Το παιδάκι έκλαιγε και φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”.  Μου απάντησε ότι δεν βλέπω καλά, να βγάλω τα γυαλιά μου. Ρώτησα το γιο μου, που μου είπε ότι το μωρό ήταν έξω από τα κάγκελα», περιγράφει κλαίγοντας σχεδόν και υπό καθεστώς σοκ αυτόπτης μάρτυρας.  « Γυρίζοντας να της ξαναμιλήσω είδα ότι πέταξε το παιδάκι. Γύρισα να καλύψω τη μικρή μου κόρη για να μην δει, και έτσι δεν είδα και εγώ το παιδάκι να πέφτει. Δεν ξέρω αν ο γιος μου το είδε, γιατί έβαλε τις φωνές. Εκρυψα τα παιδιά στη γωνία για να μη δουν. Άρχισα να της μιλάω, τι πρόβλημα έχεις, να σε βοηθήσω εγώ, πες μου. Αμέσως την είδα να βγάζει τα πόδια από τα κάγκελα και πήδηξε από την πλευρά της οδού Ποριώτη». 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καταδικάστηκε η γυναίκα που έκανε ψεύτικο έρανο υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήξη συναγερμού στις Βρυξέλλες μετά από απειλή για βόμβα



    ΣΧΟΛΙΑ