ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα προστίθενται στο στόλο του ΕΚΑΒ – Προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διασωστών
Ένα νεαρό παιδί, μόλις 17 χρόνων, έφυγε νωρίς από τη ζωή, στην Κρήτη. Το άψυχο σώμα του 17χρονου εντοπίστηκε το μεσημέρι σε σπίτι στην περιοχή Αγία Τριάδα στο Ηράκλειο. Νεαρός γνωστός του 17χρονου ενημέρωσε τις αρχές για τον θάνατο του φίλου του όπως αναφέρει το flashnews.gr.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία καθώς και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου.
Από τις αρχές εξετάζεται ως πιθανότερο το ενδεχόμενο η τραγική κατάληξη του 17χρονου να προήλθε από χρήση ναρκωτικών ουσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανέτα (ΕΚΤ): Η οικονομία των ΗΠΑ έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος των δασμών Τραμπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση από 86 χώρες για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»
- Όρμπαν: Ουγγρικό βέτο στο δάνειο €90 δισ. της ΕΕ προς Ουκρανία – «Μήλον της Έριδος» το ρωσικό πετρέλαιο
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο: «Ψωμιά και «λουλούδια» ανάμεσα στις κωδικοποιημένες λέξεις – Ξεχωριστή έρευνα για τοκογλυφία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.