ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγική τέλος είχαν οι διακοπές της οικογένειας Γαβριλιάδη (με καταγωγή από τον Πύργο) στην Άνδρο το πρωί της Παρασκευής. Η οικογένεια είχε ταξιδέψει μαζί με φίλους στο νησί των Κυκλάδων και σήμερα το πρωί ο 22χρονος Στάθης μαζί με τον πατέρα του, γνωστό επιχειρηματία του Πύργου Τάκη Γαβριλιάδη έκαναν μια βόλτα με «γουρούνα» που είχαν νοικιάσει στην περιοχή Στιβάρι στο Μπατσί.
Περίπου στις 10:30 η «γουρούνα» εξετράπη στο δρόμο από το Μπατσί προς τη Χώρα και έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Από την πτώση, τραυματίστηκαν ο πατέρας στο χέρι και ο γιος στο κεφάλι. Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει η ανάσυρση των τραυματιών.
Σύμφωνα με το enandro.gr και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 22χρονου, κλήθηκε ελικόπτερο για αερομεταφορά, όμως ο νεαρός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γαυρίου.
Διαβάστε επίσης:
Celestyal: Αλλαγές στο πρόγραμμα της σεζόν 2024/2025
Κασσελάκης εναντίον «87»: Οργανωμένο σχέδιο για την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.