• Κοινωνία

    Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας του άτυχου βρέφους

    • NewsRoom
    παιδί


    Την τελευταία του πνοή σε διαμέρισμα της περιοχής Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη άφησε ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών το πρωί της Παρασκευής.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του η γιαγιά του, γύρω στις 12 το μεσημέρι, και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

    Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου οι διασώστες διαπίστωσαν πως το 8 μηνών μωράκι έχει υποστεί ανακοπή και επιχείρησαν ανάνηψη.

    Όταν ο πατέρας του βρέφους πληροφορήθηκε πως κάτι άσχημο έχει συμβεί με το παιδί του και πως πραγματοποιείται εσπευσμένα διακομιδή του στο «Παπαγεωργίου», πήρε το αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το νοσοκομείο.

    Ωστόσο, από το σοκ που είχε υποστεί δεν συνειδητοποίησε ότι οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, στον κόμβο Διαγόρα της Περιφερειακής Οδού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο που κινούνταν κανονικά, προς την Τούμπα.

    Ο πατέρας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ίδιο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε διακομιστεί το παιδί του. Λίγη ώρα μετά, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι το βρέφος πέθανε.



    ΣΧΟΛΙΑ