• Κοινωνία

    Τραγωδία στη Ρόδο: Θλίψη και οργή για τον θάνατο των 2 Γαλλίδων σε πισίνα ξενοδοχείου

    • NewsRoom


    Στη Ρόδο για διακοπές βρίσκονταν οι δύο Γαλλίδες τουρίστριες που έχασαν τη ζωή τους σε πισίνα ξενοδοχείου

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο Γαλλίδες τουρίστριες να χάσουν τη ζωή τους σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο.

    Οι δύο τουρίστριες ηλικίας 16 και 19 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο από πνιγμό σε πισίνα ξενοδοχείου, όπου δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, καθώς είχε τελειώσει το ωράριό του και δεν υπήρχε κάποιος άλλος για να τον αντικαταστήσει.

    Όταν έγινε αντιληπτό, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ότι οι δύο Γαλλίδες, οι οποίες είχαν έρθει για διακοπές στη χώρα μας με την μικρότερη αδελφή τους, ήταν αναίσθητες μέσα στην πισίνα, κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

    Η μία από τις δύο κοπέλες ήταν ακόμη ζωντανή, ενώ η δεύτερη ήταν στον πάτο της πισίνας. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την κρατήσουν στη ζωή, η κοπέλα δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αφήσει και εκείνη την τελευταία της πνοή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

    Κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι κοπέλες είχαν φάει προηγουμένως.

    Ωστόσο, αν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα, το πιθανότερο είναι ότι οι δύο θάνατοι θα είχαν αποφευχθεί.

    Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ρόδου να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.

    Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα της Ρόδου, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.



    ΣΧΟΛΙΑ