ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ερχόμενη Παρασκευή θα συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών της Λάρισας για να αποφασίσει εάν θα αναθέσει ή όχι την ανάκριση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών σε δύο εφέτες ειδικούς ανακριτές.
Λόγω των «τεράστιων και πολυσύνθετων ευθυνών που μέχρι τώρα έχουν ανακύψει» είχε εισηγηθεί τη σύγκληση της Ολομέλειας των 21 Εφετών ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
Τέμπη: Σοκάρουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα – Έρχονται και νέες διώξεις για το φονικό δρομολόγιο
Κούγιας για Τέμπη: «Όχι» στην αντικατάσταση των Δικαστικών και Εισαγγελικών λειτουργών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Το Ιράν επιστρατεύει αποσυρμένα πλοία με φόντο τον αποκλεισμό – Τάνκερ εμφανίζεται στα ραντάρ μετά από χρόνια
- Τραμπ: Συνάντηση με Chevron και άλλους πετρελαϊκούς κολοσσούς στον Λευκό Οίκο
- Σταύρος Παπασταύρου: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ενεργειακή ασφάλεια της ΝΑ Ευρώπης και των Δυτικών Βαλκανίων
- Mega deal στην Ευρώπη σχεδόν €30 δις: Η Kone δημιουργεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ανελκυστήρων παγκοσμίως
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.