ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την Παρασκευή έλαβαν κλήση να απολογηθούν οι τρεις νέοι κατηγορούμενοι για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο επιθεωρητής που έβαλε μόνος του στη μοιραία βάρδια τον άπειρο σταθμάρχη και οι δύο σταθμάρχες που όφειλαν να παραμείνουν μέχρι τις 11 στο πόστο τους, αλλά έφυγαν νωρίτερα, καλούνται να εμφανιστούν ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις για βαριές κατηγορίες.
Κακουργηματική διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονίες από αμέλεια και σωματικές βλάβες από αμέλεια είναι η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε.
Και οι τρεις αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NASCAR Euro Series: Στον τελικό ο Θωμάς Κρασώνης!
- Ανδρέας Ταπραντζής: Ο manager με τη στρατηγική αντίληψη, o ηγετικός ρόλος της Avis Hellas, leasing σε 5 λεπτά και η λύση του car sharing, τα αυτοοδηγούμενα ΙΧ και τα τρία παιδιά
- Κερδίζουν φορτία, τα λιμάνια Γκντανσκ, Αμβούργο, Πειραιά το πρώτο εξάμηνο
- Ημέρες ’96 στη Wall Street; Αγοράστε τεχνολογικές μετοχές παρά τη βουτιά λέει κορυφαίος αναλυτής
