ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθώς οι έρευνες στο σημείο του δυστυχήματος συνεχίζονται, η αγωνία των συγγενών των θυμάτων αυξάνεται ραγδαία. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 14 σοροί που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του τρένου.
Οι συγγενείς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αναμένεται να παραλάβουν τις σορούς των νεκρών, αφού ακολουθήσουν τις νόμιμες διαδικασίες. Η αστυνομία της Λάρισας έχει αναλάβει να ενημερώσει τους συγγενείς των θυμάτων με προσωπικά τηλεφωνήματα στον καθένα για την ταυτοποίηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζεται η ανάσυρση πτωμάτων από τον χώρο του δυστυχήματος.
Η ταυτοποίηση γίνεται με δύο τρόπους:
-με τη μέθοδο της αυτοψίας και
-me test DNA.
Η αστυνομία Λάρισας είναι υπεύθυνη για την ενημέρωση των συγγενών των θυμάτων για να παραλάβουν τα πτώματα των θυμάτων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας υπάρχουν 57 σοροί και 10 σακούλες με πτώματα που ανέσυραν οι διασώστες.
Διαβάστε περισσότερα:
Τραγωδία στα Τέμπη: Αυτό ήταν το σημείο όπου έγινε η αλλαγή στο κλειδί – Βίντεο ντοκουμέντο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόντι: Διασφαλισμένα τα ενεργειακά αποθέματα – Προειδοποίηση για σοκ από την κρίση στο Ορμούζ
- Πούτιν: Έδωσε συγχαρητήρια στον Κιμ Γιονγκ Ουν για την εκλογή του – «Ενισχύουμε τη στρατηγική συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα»
- Ινδικά πλοία LPG διασχίζουν τα Στενά του Ορμούζ υπό ιρανική καθοδήγηση
- Στενά του Ορμούζ: «Τέλη διέλευσης» ύψους 2 εκατ. δολαρίων ανά πλοίο χρεώνει το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.