ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα πήραν τα τρία στελέχη του ΟΣΕ που θα απολογούνταν σήμερα στον εφέτη – ανακριτή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ καθώς και δύο μέλη της επιτροπής μετατάξεων, που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους σχετικά με την τοποθέτηση του 59χρονου σταθμάρχη Λάρισας στη συγκεκριμένη θέση.
Υπενθυμίζεται πως στους δύο τελευταίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για παράβαση καθήκοντος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Τρόμος στον αέρα: Άνοιξε πόρτα αεροπλάνου την ώρα της πτήσης (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H τελετή υπογραφής για τον ΒΟΑΚ παρουσία του Πρωθυπουργού (live)
- Monte Paschi-Mediobanca: Κέρδη άνω των προσδοκιών το α’ τρίμηνο – Οι επενδυτές εστιάζουν στις εξαγορές
- Τραμπ: Βάζει τέλος στην ενημέρωση για το κόστος των φυσικών καταστροφών
- Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Κυρανάκη με Σαλβίνι και Ferrovie dello Stato Italiane – Τι θα γίνει με τον σιδηρόδρομο
