• Κοινωνία

    Τουρκία: Προσγείωση θρίλερ ρωσικού αεροσκάφους – Τρύπησε το δάπεδό του

    • NewsRoom

    Το ρωσικό αεροσκάφος που παρουσίασε βλάβη και προσγειώθηκε εκτάκτως στην Αττάλεια


    Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Αττάλειας στην Τουρκία, όταν παρουσιάστηκε βλάβη στο σύστημα προσγείωσης ενός ρωσικού αεροσκάφους Airbus τύπου A321-200.

    Το αεροσκάφος, η διαχείριση του οποίου ανήκει στην Nowdwind, είχε απογειωθεί από την Μόσχα με κατεύθυνση την Αττάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι πιλότοι είχαν ζητήσει να πραγματοποιήσουν έκτακτη προσγείωση, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε καπνός στην καμπίνα τους.

    Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε μία ανώμαλη προσγείωση του αεροσκάφους, καθώς διαπιστώθηκε ότι τα λάστιχα των τροχών καταστράφηκαν και η άτρακτος χτύπησε στην άσφαλτο, στη λωρίδα προσγείωσης του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να διπλώσουν σημεία στο πλαίσιό του και να τρυπήσει το δάπεδο της κεντρικής καμπίνας.

    Σύμφωνα με τις αναφορές, το αεροσκάφος δεν μετέφερε επιβάτες την ώρα της προσγείωσης. Ευτυχώς, όπως έγινε γνωστό, τα μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο αεροσκάφος δεν τραυματίστηκαν.

    Ακόμη μία υπόθεση αεροπορικού ατυχήματος έλαβε χώρα, μόλις μερικές ώρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα του ουκρανικού Boeing στην Τεχεράνη, που έχει ξεσηκώσει διπλωματική θύελλα στην ήδη ταραγμένη σχέση ΗΠΑ- Ιράν.



    ΣΧΟΛΙΑ