Σκηνές πανικού σημειώθηκαν σε σχολείο στην Τουρκία, όταν ανήλικος μαθητής πυροβόλησε τον διευθυντή του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Ο διευθυντής τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το επεισόδιο φέρεται να συνδέεται με παρατήρηση που είχε απευθύνει ο διευθυντής στον μαθητή την προηγούμενη εβδομάδα, όταν εκείνος προσήλθε στο σχολείο με ηλεκτρικό ποδήλατο.

1

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Μερσίνης, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο ανήλικος δράστης συνελήφθη από τις αρχές, ενώ υπό κράτηση τέθηκε και ο πατέρας του, στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες του περιστατικού.

Διαβάστε επίσης 

Αιγαίο: Νέες παραβιάσεις από τουρκικά F-16 και κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Δημοτική συγκοινωνία με 7 γραμμές ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων

Τι θα συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τρίτης