ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βέλγιο: Αυξάνονται οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου με πτήσεις drone – Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Λιέγης
Η πυρκαγιά που μαίνεται σε δασική έκταση κοντά στο αεροδρόμιο της Σμύρνης υποχρέωσε τις τουρκικές αρχές να κλείσουν προσωρινά τον διεθνή αερολιμένα “Αντνάν Μεντερές”, δίνοντας εντολή για εκτροπή των εισερχόμενων πτήσεων σε κοντινές πόλεις, έγινε γνωστό σήμερα από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Pegasus.
Σε ανάρτηση της Pegasus στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) αναφέρεται ότι ο διεθνής αερολιμένας “Αντνάν Μεντερές” έκλεισε προσωρινά και ότι οι εισερχόμενες πτήσεις εκτρέπονται προς το αεροδρόμιο της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ).
Επτά αεροσκάφη και 16 ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού στο πύρινο μέτωπο, ενώ δεκάδες πυροσβέστες με 35 οχήματα επιχειρούν στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Ξηρουχάκης (ΤΧΣ) για συμφωνία με Thrivest: Ιστορικό ορόσημο για το τραπεζικό σύστημα
Στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor XLT!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη mononews: Θέμα εβδομάδων η προκήρυξη για τους νέους υποδιοικητές της ΑΑΔΕ – Ο ρόλος της ενσωμάτωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ στις αρμοδιότητες Πιτσιλή
- Η ελληνική σημαία είναι 9η ανάμεσα στις 10 κορυφαίες χώρες σε χωρητικότητα (DWT)
- Νταγκ Μπέργκαμ (ΥΠΕΣ ΗΠΑ) για συμφωνία AKTOR-ΔΕΠΑ και Venture Global: Ενισχύονται οι δεσμοί μας με την Ελλάδα
- Μετασχηματισμός METLEN: Στόχος τα 2 δισ. ευρώ EBITDA με αιχμή ενέργεια και κρίσιμες πρώτες ύλες