ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις αγνοούνται στην Τουρκία η οποία πλήττεται τις τελευταίες ώρες από την κακοκαιρία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Hurriyet, δύο άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί από τα νερά που στην πόλη Ιγκνεάντα, η οποία πλημύρισε, ενώ τρεις ακόμη έχουν τραυματιστεί και τέσσερις αγνοούνται.
Την ίδια ώρα, ομάδες διάσωσης κατάφεραν να διασώσουν έξι άτομα.
Η κακοκαιρία έχει πλήξει ιδιαίτερα την ευρύτερη περιοχή που βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν σημειωθεί στις πόλεις Κιρκλαρελί, Ντεμιρκόι και Ιγκνεάντα.
Λιμενικό, στρατός και πυροσβεστικές δυνάμεις εστάλησαν στην περιοχή αφού ορισμένοι παραθεριστές είχαν εγκλωβιστεί, από τις πλημμύρες εξαιτίας της υπερχείλισης ρεμάτων.
Διαβάστε επίσης
Βουλγαρία: Δύο νεκροί από την επέλαση της κακοκαιρίας
Meteo: Η κακοκαιρία Daniel κατέρριψε το ημερήσιο ρεκόρ ύψους βροχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Πυρά στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική – Πρόταση για «Νέο Ελσίνκι»
- Ολλανδία: Αμοιβή-ρεκόρ 2 εκατ. ευρώ για τη σύλληψη του βαρόνου κοκαΐνης «Bolle Jos»
- Ουκρανία: 24 νεκροί από νέο ρωσικό πλήγμα σε χωριό της περιφέρειας Ζαπορίζια
- Bloomberg: Οι φοιτητές από την ΕΕ στη Βρετανία θα καταβάλλουν τα ίδια πανεπιστημιακά δίδακτρα με τους Βρετανούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.