ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα ανάμεσα στα χωριά Πάστρα και Κατελειό στην Κεφαλονιά, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν υπεράνθρωπο αγώνα για να ελέγξουν τα πύρινα μέτωπα που είναι ενεργά στο νησί. Με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλλονιάς, Παναγή Δρακουλόγκωνα, εκκενώνεται για προληπτικούς λόγους το Γυμνάσιο – Λύκειο που βρίσκεται στο χωριό Πάστρα.
Τα μέτωπα στη περιοχή είναι δύο και οι δυνατοί άνεμοι που φθάνουν τα 9 μποφόρ, δυσκολεύουν το έργο των επίγειων δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Τέλος, στις οκτώ περίπου το πρωί, σημειώθηκε ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος σε κόμβο στο Αργοστόλι. Οι δυο επιβαίνοντες πυροσβέστες νοσηλεύονται με ελαφρά κατάγματα, εκτός κινδύνου, στο γενικό νοσοκομείο του νησιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο «Ξενοφών» έντυσε στα άσπρα και τον Παρνασσό: Έντονη χιονόπτωση σήμερα το πρωί (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία: Καθηγητές σε σχολείο οι επιβάτες του αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με τρένο-Νεκρή η καθηγήτρια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ληστεία με καλάσνικοφ στο super market «Μασούτης» στη Χαλκίδα-Άρπαξαν 80.000 ευρώ από χρηματαποστολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.