ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια τελετή, έμπλεα συγκίνησης αποχαιρέτησαν νωρίτερα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και στενότερο συνεργάτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Πέτρο Μολυβιάτη.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά.
Ο Πέτρος Μολυβιάτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών την περασμένη Κυριακή, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους έξι μήνες.

Το «παρών στην κηδεία δίνουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Πικραμμένος, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Κικίλιας, ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης κ.α.


Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης γράφοντας «στον άξιο Έλληνα» ενώ η οικογένεια Αχιλλέα Καραμανλή αποχαιρέτησε τον Πέτρο Μολυβιάτη με τη φράση «στον αγαπημένο μας Πέτρο».

Στεφάνια έστειλαν, επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Διαβάστε επίσης:
Αξιολόγηση του Δημοσίου: Live η συνέντευξη Τύπου
Φυσικό αέριο: Ο παγκόσμιος ανταγωνισμός για το LNG αυξάνει τις τιμές στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Ετοιμάζει τον πρώτο οικονομικό Mac για να μπει στη low-cost αγορά laptops
- Stellantis: Ανάκληση 320.000 μοντέλα Jeep στις ΗΠΑ λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
- Σεϊνμπάουμ: Αποκλείει το ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης από τις ΗΠΑ στο έδαφος του Μεξικού
- Βλάντιμιρ Πούτιν: «Πράσινο φως» για την αποστολή εφέδρων προκειμένου να υπερασπιστούν τα διυλιστήρια