ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 6 παρά 20 το απόγευμα το υπουργείο Δικαιοσύνης «θυμήθηκε» να επιβεβαιώσει ότι κρατούμενος απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας.
Μέχρι τότε σιωπή, όπως σε όλες τις αποδράσεις, τις σφαγές, τις δολοφονίες κρατουμένων και τους ξυλοδαρμούς σωφρονιστικών υπαλλήλων, που έχουν μετατρέψει σε «ξέφραγο αμπέλι» τις φυλακές της χώρας.
Πώς ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» έφυγε σαν κύριος από τις αγροτικές φυλακές είναι ερώτημα αναπάντητο για την αρμόδια γενική γραμματεία του υπουργείου Δικαιοσύνης
.Στη λιτή ανακοίνωση του αναφέρει:«Γίνεται γνωστό ότι απέδρασε σήμερα από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας ο κρατούμενος Ι.Μ.. Εξέτιε ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και αναζητείται. Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης διατάχθηκε έκτακτος έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης και πειθαρχική έρευνα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Παπαστεργίου: Θέλουμε η Ελλάδα να έχει τον δικό της ρόλο στη διαστημική τεχνολογία
- Τι ψάχνουν Στάσσης, Βαρδινογιάννης, Μυτιληναίος, Σιάμισιης και Masdar στα Βαλκάνια
- Μετρό: Κλείνουν στις 21:40 από σήμερα 5 σταθμοί της Γραμμής 3
- Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Οικονομικές υποσχέσεις και όξυνση της ρητορικής Ντόναλντ Τραμπ στην τελική ευθεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.