• Κοινωνία

    Το δολοφονικό βλέμμα Αντωνόπουλου σε Φλώρο-Διακόπηκε η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας

    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    «Φωτιές» πετούσαν τα βλέμματα που αντάλλαξαν σήμερα μέσα στο δικαστήριο ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος και ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος. Στο πρώτο τετ α τετ των δυο, μετά την προχθεσινή.προφυλάκιση του δικηγόρου για συμμετοχή στο αποκαλούμενο κύκλωμα των φυλακών που μεταξύ άλλων, φέρεται να εκβίαζε τον επιχειρηματία, οι ρόλοι σήμερα άλλαξαν.

    Ο κ. Αντωνόπουλος ήταν το θύμα και ο πολιτικώς ενάγων και ο κ. Φλώρος ο κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου.

    Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, το πρωί, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και διετάχθη η μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό. Αργά το μεσημέρι εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα φανερά καταβεβλημένος.

    Ο δικηγόρος διόρισε ως συνηγόρους πολιτικής αγωγής τον Αλ. Λυκουρέζο αλλά και τον Αλ. Κούγια, καθώς το πρωί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο ένας από τους παλιούς του δικηγόρους.

    «Ζητώ αναβολή της δίκης καθώς όπως ξέρετε εδώ και 2 ημέρες είμαι κρατούμενος και δεν έχω προλάβει να διαβάσω τη νέα δικογραφία που σχετίζεται με αυτή την υπόθεση», είπε στους δικαστές αλλά το αίτημα του για αναβολή απορρίφθηκε.

    Αντιτάχθηκε στην αναβολή και ο Άρης Φλώρος.

    «Έχει κάθε δικαίωμα έπειτα τα όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης Τάκης Μιχαλόλιας.

    Τελικά η δίκη θα συνεχιστεί στις 11 Απριλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μαφία φυλακών Κορυδαλλού»: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι δικηγόροι – Τι κατέθεσε ο Άρης Φλώρος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις: Ο Άρης Φλώρος καταθέτει στον ανακριτή για τη μαφία των φυλακών



    ΣΧΟΛΙΑ