• Κοινωνία

    Το δικό τους… «Black Thursday» έκαναν οι ληστές: Μέσα σε ένα απόγευμα τέσσερις επιθέσεις στην Αττική

    • NewsRoom
    Σε τακτικό ανακριτή την Τετάρτη οι επτά αστυνομικοί για την καταδίωξη στο Πέραμα

    Ελληνική Αστυνομία


    Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές στην Αττική από τα συνεχόμενα περιστατικά με ληστείες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης. Συνολικά τέσσερις ληστείες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε διάστημα λίγο ωρών σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου.

    Νωρίς το απόγευμα σημειώθηκε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη. Δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

    Γύρω στις 20.30, δύο ληστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στο Χαλάνδρι και με την απειλή όπλου άρπαξαν χρήματα από τα ταμεία.

    Η σημαντικότερη ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά αργότερα στην Μεταμόρφωση, όταν τέσσερις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στις 20:50 σε μεγάλο πολυκατάστημα στην οδό Φαβιέρου, το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο λόγω των προσφορών της Black Friday. Αφού αφαίρεσαν τα χρήματα από τα ταμεία αποχώρησαν πυροβολώντας στον αέρα και διέφυγαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού.

    Στις 21:30, άλλοι δύο δράστες εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στον Χολαργό, στη συμβολή των οδών Μουμπουλίνας και Τερψιχόρης και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση σε ένοπλη ληστεία σε πολυκατάστημα



    ΣΧΟΛΙΑ