• Κοινωνία

    Την ερχόμενη Τετάρτη θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της καθαρίστριας

    Siemens


    Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο θα διεκδικήσει την αποφυλάκιση της. Ο άμεσος προσδιορισμός της αιτήματος της να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της έγινε μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

    Συνεπώς σε πέντε ημέρες, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας θα κρίνει αν η 53χρονη αφεθεί ελεύθερη μέχρι να κριθεί αμετάκλητα από τον Αρειο Πάγο η καταδίκη της σε κάθειρξη 10 ετών για την πλαστογράφηση του απολυτήριου του δημοτικού σχολείου.

    Οι συνήγοροι της παράλληλα έχουν καταθέσει και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου στον Άρειο Πάγο ενώ και εισαγγελεας του ανωτάτου δικαστηρίου έχει ζητήσει τη δικαστική απόφαση για να ασκήσει αναίρεση.

    Με την 53χρονη καθαρίστρια συναντήθηκε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσυνης. Ο κ. Καλογήρου  πραγματοποιεί αυτή την ώρα επίσκεψη  στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών και σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις κρατούμενες που συνάντησε και συνομίλησε μαζί τους ήταν και η 53χρονη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαφος ο ΔΣΑ για την υπόθεση της καθαρίστριας: Κλονίζεται η ίδια η αξία της Ελληνικής Δικαιοσύνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο παρέμβαση: H καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο μπήκε 10 χρόνια μέσα. Οι επιχειρηματίες που πλαστογραφούν τα κέρδη τους, πόσα;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρειος Πάγος: Άμεση παρέμβαση για το θέμα με τη φυλάκιση καθαρίστριας στο Βόλο



    ΣΧΟΛΙΑ