• Κοινωνία

    Τι λέει η δικηγόρος του τραγουδιστή – δραπέτη: Γιατί δεν επέστρεψε στη φυλακή

    • NewsRoom


    Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός, οποίος, σύμφωνα με την Espresso, επί 17 χρόνια εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή, τον επιχειρηματία και τον συγγενή πολιτικού προσώπου, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002.

    Ο 45χρονος μέσω της συνηγόρου του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δραπέτευσε από τις φυλακές και ζούσε ως φυγάς.

    «Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο εντολέας μου είχε κάποιες περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη, είχε κάποιες καταδικαστικές αποφάσεις και του είχε επιβληθεί μία συνολική ποινή τεσσάρων ετών. Την ποινή την εξέτιε στις Δικαστικές Φυλακές Αλικαρνασσού. Όμως, όταν πήρε την πρώτη άδεια, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που είχε μείνει στη φυλακή και έμεναν μόλις έξι μήνες για την αποφυλάκισή του, δεν επέστρεψε πίσω λόγω του ότι είχε κάποιες δυσάρεστες, τραυματικές εμπειρίες από τον εγκλεισμό του» είπε η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου.

    «Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, αλλά δεν μπορούσε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που είχε με τη Δικαιοσύνη επειδή δεν είχε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, καθώς του είχε κρατηθεί από τη φυλακή. Πλέον, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη και να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες του», πρόσθεσε η ποινικολόγος.

    Ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και εντός της ημέρας αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή, από όπου είχε εξαφανιστεί το 2002 μη επιστρέφοντας από άδεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πολυμήχανος δραπέτης: Πώς έκανε επί 17 χρόνια καριέρα παρουσιαστή και τραγουδιστή μέσα στη showbiz

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές: Δραπέτης από το 2002 έκανε καριέρα τραγουδιστή, παρουσιαστή και δημοσιογράφου στην Ελλάδα!



    ΣΧΟΛΙΑ