• Κοινωνία

    Θρίλερ στην Ερέτρια: Βρέθηκε σκελετός γυναίκας – Τα τακούνια “δείχνουν” δολοφονία

    ανθρώπινα οστά


    Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας βοσκός το πρωί της Τετάρτης σε απόκρημνη περιοχή που βρίσκεται έξω από την Ερέτρια και συγκεκριμένα στο ύψος της 4ης χ/θ του δρόμου που οδηγεί στο Θεολόγο.

    Σε ένα απότομο σημείο απ’ όπου κοντά είχαν περάσει τα ζώα του, είδε κάτι που έμοιαζε με άνθρωπο και ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινο σκελετό που έφερε ακόμη τα ρούχα και τα παπούτσια του και πιθανότατα ανήκει σε γυναίκα.

    Περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα, παράλληλα με τις έρευνες των αστυνομικών για την ταυτοποίηση με αγνοούμενες γυναίκες όχι μόνο από την περιοχή της Εύβοιας.

    Ο σκελετός βρισκόταν σε θέση πρηνηδόν ωστόσο λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο.

    Αστυνομικοί που παίρνουν μέρος στις έρευνες εμφανίζονται πεπεισμένοι πως έχουν να κάνουν με έγκλημα αφού θεωρούν πως η γυναίκα ήταν αδύνατον να πήγε… με τα τακούνια που φορούσε στο συγκεκριμένο σημείο.

    Το πιθανότερο αυτή την ώρα, είναι να την μετέφεραν στο σημείο οι δράστες του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως είτε την εκτέλεσαν σε εκείνο το σημείο, είτε την είχαν σκοτώσει νωρίτερα και άφησαν το πτώμα εκεί για να μην εντοπιστεί έγκαιρα.

    Ο ανθρώπινος σκελετός περισυνελέγη και εστάλη για ανθρωπολογική εξέταση στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ από όπου αναμένονται τα αποτελέσματα.

    Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να προσδιοριστεί η ημέρα θανάτου.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες εξαφανίσεις στην περιοχή.

    Για το λόγο αυτό, το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ασφάλεια Χαλκίδας και η έρευνα διευρύνεται.

     



    ΣΧΟΛΙΑ