• Κοινωνία

    Θρίλερ στη Ρόδο: Στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ. – Τρεις προσαγωγές

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες.

    Όπως μεταδίδει η Ροδιακή, στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Η άτυχη Ελένη βρέθηκε νεκρή στις 28 Νοεμβρίου πάνω σε βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

    Βάσει της ιατροδικαστικής εξέτασης συμπεραίνεται ότι η φοιτήτρια δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες αφού δεν προκύπτουν στοιχεία για ατύχημα ή αυτοχειρία. Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν κι άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα.

    Όπως εξήγησε ο πατέρας της 21χρονης Ελένης, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Διδυμότειχου, ο ιατροδικαστής του ανέφερε πως ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, ωστόσο εντόπισε εμφανή σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό της κοπέλας. «Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ μακριά από τη Ρόδο» είπε ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο protothema.gr, ο οποίος περιμένει τώρα τις τοξικολογικές εξετάσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στις 8 οι προφυλακίσεις για το κύκλωμα λαθρεμπορίου χρυσού – Προφυλακιστέα και η γραμματέας του Ριχάρδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: «Η κόρη μου είχε σημάδια στραγγαλισμού στον λαιμό», λέει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακυρώνονται οι κατεδαφίσεις των κατοικιών ομογενών, άνω των 100 ετών, στη Χειμάρρα



    ΣΧΟΛΙΑ