• Κοινωνία

    Θρίλερ πάνω από τη Σάμο: Κατέπεσε αεροσκάφος τύπου Τσέσνα

    • NewsRoom


    Συνετρίβη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, του οποίου χάθηκε το στίγμα ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο της Σάμου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρού τύπου αεροσκάφος το οποίο πραγματοποιούσε μισθωμένη πτήση, με λίγους επιβάτες (δύο ή κατ’ άλλους τέσσερις), από το Ισραήλ με προορισμό το νησί της Σάμου. 

    Το αεροσκάφος φέρεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα ενώ πετούσε πολύ κοντά στο νησί, κατά την διάρκεια της προσέγγισης του στο αεροδρόμιο και έχει καταπέσει στην περιοχή Ποτοκάκι.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών της μοιραίας πτήσης είναι σε εξέλιξη.

    Τα δεδομένα για τον αριθμό των επιβατών δεν είναι σαφή, καθώς υπάρχουν αναφορές πως στο αεροσκάφος επέβαιναν ακόμα δυο άτομα, δηλαδή στο σύνολο τέσσερα.

    Στη θαλάσσια περιοχή όπου κατέπεσε το ιδιωτικό αεροσκάφος έχουν ήδη σπεύσει σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής και του λιμενικού, όπως και ιδιωτικά, έτσι ώστε να εκτελέσουν την εντολή έρευνας και διάσωσης που έχει δοθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός μεγάλου μπασκετμπολίστα για το Άσπεργκερ: Όλοι είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ και πρέπει να είμαστε και όλοι ΙΣΟΙ!

    Σατύριζαν τον Μητσοτάκη σε σταθμό των Φαρσάλων και…τους πήρε τηλέφωνο να βγει στην εκπομπή



    ΣΧΟΛΙΑ