• Κοινωνία

    Θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Ικαρία- Ξυπνά μνήμες από την Σούζαν Ίτον

    Πηγή: ikariaki


    Τρόμο προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με μια τουρίστρια στην Ικαρία, που βγήκε χθες το πρωί για τρέξιμο και έκτοτε αγνοείται.

    Οι αρχές του νησιού έχουν επιδοθεί από κοινού σε ένα ατελείωτο κυνήγι αναζήτησης της 34χρονης Αγγλίδας τουρίστριας, που βρισκόταν στην Ικαρία για διακοπές. Έως τώρα, ωστόσο, οι έρευνες παραμένουν, δυστυχώς, άκαρπες

    Όπως μετέδωσε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η 34χρονη Αγγλίδα έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, έναν 38 άνδρα από την Κύπρο.

    Το ζευγάρι διέμεινε σε ξενοδοχείο, κοντά στον οικισμό Κεραμέ. Μάλιστα, χθες το απόγευμα, στις 5, το ζευγάρι είχε προγραμματισμένη πτήση, με κατεύθυνση την Κύπρο, μέσω Αθήνας.

    Πηγή: ikariaki

    Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις αρχές ο 38χρονος σύντροφός της, ξύπνησε χθες το πρωί, κατά τις 10 και δεν την βρήκε στο δωμάτιο. Επικοινώνησε, ωστόσο, μαζί της και εκείνη του είπε ότι πήγε για τρέξιμο.

    Ωστόσο, καθώς η ώρα περνούσε και η γυναίκα δεν εμφανιζόταν, ο άνδρας, όπως πάντα ο ίδιος ισχυρίστηκε, άρχισε να την καλεί και πάλι, χωρίς, ωστόσο, αυτή τη φορά να παίρνει απάντηση.

    Στις 12.40, πια, ο 28χρονος Κύπριος απευθύνθηκε στην αστυνομία, πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα, για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

    Από τη στιγμή εκείνη, οι αρχές του νησιού ξεκίνησαν τις έρευνες από γη και αέρος, για τον εντοπισμό της γυναίκας. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, στις έρευνες που διενεργήθηκαν χθες το απόγευμα, συμμετείχαν τουλάχιστον δύο ελικόπτερα.

    Πηγή: ikariaki

    Σημειώνεται ότι έως τώρα έχει διαπιστωθεί ότι το κινητό της γυναίκας εξέπεμψε τελευταία φορά από την ίδια περιοχή. Ωστόσο, ενώ αρχικά καλούσε, έπειτα η συσκευή έκλεισε.

    Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίζεται και σήμερα, με τις αρμόδιες Αρχές να λαμβάνουν καταθέσεις από τον σύντροφό της, αλλά και άτομα που ενδεχομένως μπορεί να συνάντησαν την γυναίκα όταν βγήκε να τρέξει.

    Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένονται πιθανώς ενισχύσεις από τα γειτονικά νησιά και την Αττική, ενώ έχει υποβληθεί ήδη αίτημα στην πυροσβεστική για να σηκωθεί ελικόπτερο και να συντονίζει τις έρευνες από ψηλά.

    H συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της Σούζαν Ίτον, της Αμερικανίδας βιολόγου, που εξαφανίστηκε στο Μάλεμε της Κρήτης, όταν και εκείνη είχε βγει για τρέξιμο και λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη.

    Η τοπική κοινωνία ελπίζει να μην δει να εξελίσσεται έτσι η νέα υπόθεση, με τις έρευνες να εντατικοποιούνται, για να δοθεί λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης.



    ΣΧΟΛΙΑ