ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έχει προκληθεί στο Πόρτο Χέλι αφού βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του ο Λιμενάρχης Πορτοχελίου Ιωάννης Κωστόπουλος.
Ο 53χρονος Λιμενικός βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, οπού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νωρίτερα συνάδελφοί του τον αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν και έτσι τον αναζήτησαν στο σπίτι του, εισήλθαν στο εσωτερικό και τον βρήκαν νεκρό στο μπάνιο στις 1:30 το μεσημέρι.
Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης. Ο θάνατος φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
πηγή: argolikeseidhseis.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια ελληνική λέξη είχε γράψει πάνω στο όπλο του ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Λούις Τόμλινσον: Πέθανε ξαφνικά η 18χρονη αδελφή του
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tραγωδία στην Αμαλιάδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lockheed Martin: Η Morgan Stanley βλέπει άνοδο σχεδόν 30% με ώθηση από τα F-35
- Μίλαν-Ίντερ: Σχέδια για νέο γήπεδο με προϋπολογισμό 2,3 δισ. ευρώ – Αλλάζει η τύχη του «αιωνόβιου» Σαν Σίρο
- Γκριμάλντι: Το υβριδικό πλοίο Eco Adriatica συνδέει την Τεργέστη, το Μπάρι, την Πάτρα, Gemlik και Ambarli της Τουρκίας
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος ξεκίνησε η τελευταία συνεδρίαση του Οκτωβρίου – Βουτιά σχεδόν 2% για τον Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.