ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει καθώς συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος στο 90ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο πιλότος είναι νεκρός.
Στο πιλοτήριο του αεροσκάφους βρισκόταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70-75 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι νεκρός.
Στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.
Ο πιλότος που ήταν μέλος της Αερολέσχης Θήβας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε σε αγροτική περιοχή κοντά στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Διαβάστε επίσης:
Ο Πούτιν κήρυξε στρατιωτικό νόμο στις 4 ουκρανικές περιφέρειες που προσάρτησε η Μόσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λέσβος: Αποζημιώσεις 8 εκατ. ευρώ στις επιχειρήσεις τυροκομίας που επλήγησαν λόγω του αφρώδους πυρετού
- Συμμετοχή Κυρ. Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα Στενά του Ορμούζ την Παρασκευή – Συνάντηση με την Γκίλφοϊλ
- Κυριάκος Πιερρακάκης στη G7: «Κοινή πρόκληση η ευθυγράμμιση ταχύτητας και στρατηγικής»
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα για τους βασικούς δείκτες – Ήπια κέρδη για FTSE 100 και DAX, υποχώρησαν Παρίσι, Μιλάνο και Μαδρίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.