• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου – Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του

    • NewsRoom
    Η 41χρονη έγκυος

    Η 41χρονη έγκυος


    Ανατροπή στο θρίλερ της υπόθεσης της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου, καθώς σήμερα εντοπίστηκε η σορός της μέσα σε ένα μπαούλο σε απόμερη περιοχή κοντά στη Χαλκιδική.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές,  για τη δολοφονία της, συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα ο σύντροφος της 41χρονης και ένας φίλος του.

    Μάλιστα, όπως εξήγησαν οι ίδιες πηγές, ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης, φέρεται να ομολόγησε  πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε.

    Όπως είπε, έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί με το δικό του αυτοκίνητο και το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν.

    Πληροφορίες λένε ότι ο φίλος  του συντρόφου της 41χρονης είχε προσαχθεί από το πρωί καθώς είχαν εντοπιστεί αποτυπώματά του στο σπίτι.

    Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο του ότι απέρριψαν τη σορό.

    Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

    Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

    Ο σύντροφος της 41χρονης είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της αδερφής του

    Δεν ήταν η πρώτη φορά ο σύντροφος της 41χρονης κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει της Αρχές.

    Ειδικότερα, 2-3 χρόνια πριν, είχε καταδικαστεί πέντε φορές για τον ξυλοδαρμό της αδελφής του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι.

    Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

    Τι έλεγε ο σύντροφος της 41χρονης για την εξαφάνιση

    Η 41χρονη γυναίκα αγνοείται από την Πρωτοχρονιά, ενώ ο σύντροφός της είχε καταγγείλει ότι το σπίτι του είχε παραβιαστεί. Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

    Η εξαφάνιση της 41 ετών εγκύου, μητέρας και ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

    Διαβάστε επίσης:

    Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bullying στον 14χρονο

    Γεωργιάδης: Συνάντηση με το προεδρείο του ΕΟΔΥ για την πορεία του κορονοϊού

    Fly Over: Κυκλοφοριακή μελέτη στη συνάντηση Αγγελούδη-Ταχιάου



    ΣΧΟΛΙΑ