• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Ποιος ήταν ο 19χρονος που έπεσε νεκρός σε οπαδική επίθεση

    • NewsRoom
    Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του 19χρονου που έπεσε νεκρός σε οπαδική επίθεση

    Το σημείο που τραυμάτισαν θανατηφόρα τον Άλκη


    Τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, ο 19χρονος Άλκης έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο, η οποία εκτιμάται ότι είχε οπαδικά κίνητρα.

    Από τις αναρτήσεις του στην πλατφόρμα του Facebook αλλά και τα σχόλια των φίλων του φαίνεται να ήταν ένα παιδί με αγάπη για την μπάλα, για το ποδόσφαιρο, ο ίδιος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, με όνειρα για το μέλλον που διαγραφόταν λαμπρό μπροστά του.

    Ήταν γιος απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, με καταγωγή από τη Βέροια. Μόλις πέρυσι ο πατέρας του αποστρατεύτηκε από το Σώμα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

    Στο προφίλ του στο fb λίγες οι αναρτήσεις και οι φωτογραφίες. Σεμνό παιδί, χαμηλών τόνων, που όπως λένε οι γνωστοί και του και οι φίλοι του έμενε μακριά από οπαδικές διαφορές.

    Πήγαινε στο γήπεδο, μόνο για να προσφέρει την αγάπη του στην ομάδα του και την πλήρωσε τελικά την αγάπη αυτή, με την ίδια του τη ζωή.

    Δείτε τί γράφουν σε παλαιότερο χρόνο στο προφίλ του για τον ίδιο:

    Το χρονικό της φονικής επίθεσης

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα, κοντά στην Αλ. Παπαναστασίου, όταν άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

    Από την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο σκοτώθηκε ένας 19χρονος φίλαθλος του Άρη και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 19 και 20 ετών που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, οι δράστες επιτέθηκαν στους νεαρούς -οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» του Άρη- κρατώντας… δρεπάνι.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κατασχεθεί ένα δρεπάνι, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώνεται πως ήταν το φονικό αντικείμενο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ:

    Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (01-02-2022) στην περιοχή Χαριλάου σε υπαίθριο χώρο, έπειτα από επίθεση άγνωστων ατόμων τραυματίστηκε θανάσιμα 19χρονος ημεδαπός.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ομάδα ατόμων προσέγγισε παρέα νεαρών και έπειτα από ερώτηση σχετικά με την αθλητική ομάδα που υποστηρίζουν, εξαπέλυσαν εναντίον τους επίθεση με αιχμηρά αντικείμενα και θλώντα όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 19χρονο και δύο (2) ακόμη άτομα και τους μετέφεραν σε νοσοκομείο της πόλης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου.

    Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων ένας 27χρονος ημεδαπός συνελήφθη για κατοχή ναυτικού πυρσού.

    Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ