• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 33χρονη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

    Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας


    Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στην Θεσσαλονίκη.

    Εις βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Πιο συγκεκριμένα, η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

    Η 33χρονη οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της Τρίτης, μετά από δεύτερη αναβολή που έλαβε χθες, επικαλούμενη λόγους υγείας.

    Η απολογία της κατηγορούμενης διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

    Συγκεκριμένα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ασελγή πράξη εναντίον της 10χρονης, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχει καμία ερωτική διάθεση απέναντι σε ανήλικα παιδιά. Αντιθέτως, η 33χρονη είπε ότι επιλέγει ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από την ίδια.

    Παράλληλα, η 33χρονη υποστήριξε πως είχε σκοπό να παραδώσει το παιδί, όπως ακριβώς το πήρε και πως δεν είχε σκοπό να της κάνει κακό. Δήλωσε θολωμένη, συμπληρώνοντας πως βρέθηκε σε μία κατάσταση την οποία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει.

    Τέλος, η 33χρονη είπε ότι κατέστρεψε τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασε σε site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψή της, πανικόβλητη για να μην εντοπιστεί.



    ΣΧΟΛΙΑ