ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε χθες νωρίς το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης.
Με τη συνδρομή 5 αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου καθώς και τις προσπάθειες 130 πυροσβεστών η φωτιά αντιμετωπίστηκε κι αυτήν την ώρα παραμένει στο σημείο μικρή δύναμη της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Η φωτιά χθες είχε περάσει στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Σερρών, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα ενώ ήχησε και προειοδοποιητικό 112 για τους κατοίκους. Μέχρι σήμερα το πρωί, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Λαγκαδά και Δορκάδα, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης- Προμαχώνα Σερρών.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Δασμοί 50% σε προϊόντα χαλκού – Ανεβάζει τους δασμούς στη Βραζιλία στο 50% λόγω Μπολσονάρου
FED: Σταθερά διατήρησε ξανά τα επιτόκια – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Σοφία Εφραίμογλου: Ευκαιρία και πρόκληση η εξωστρέφεια για τις ΜμΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευστράτιος Απέργης: Η Levante Ferries συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizons
- Ένας ζωγράφος-φιλόσοφος και τοπία σε αρμονία με τον άνθρωπο
- Bitcoin: Κάτω από τα 60.000 δολάρια με πιέσεις από ETF, Fed και Μέση Ανατολή
- Βενεζουέλα: Στους 1.450 οι νεκροί από τους σεισμούς – Αγωνία για τους 50.000 αγνοούμενους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.