ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρήγμα στην πρύμνη του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος» προκάλεσε η θαλασσοταραχή που επικράτησε σε όλο τον Θερμαϊκό κόλπο λόγω των θυελλωδών ανέμων.
Από πρωί σήμανε συναγερμός για το πλήρωμα του ιστορικού αντιτορπιλικού καθώς τα μανιασμένα κύματα αποτελούν σημαντική απειλή ακόμη και για πιθανή βύθισή του.
Για τον λόγο αυτό στο σημείο όπου είναι αγκυροβολημένο το αντιτορπιλικό, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έσπευσε ρυμουλκό σκάφος, το οποίο κρατά ακινητοποιημένο το «Βέλος».
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάρτιο, στο πλοίο, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στη νέα παραλία, είχαν προκληθεί φθορές λόγω των ισχυρών ανέμων.
Δείτε φωτογραφίες του Forecast Weather Greece:


Δείτε βίντεο από το thestival.gr:
Διαβάστε επίσης:
Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια – Κανονικά θα αποπλεύσουν τα πλοία για την Κρήτη
Σαρώνουν οι θυελλώδεις άνεμοι τη Θεσσαλονίκη: Ακυρώσεις πτήσεων και προβλήματα ηλεκτροδότησης
Τραγωδία στα Τέμπη: Σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη ο 21χρονος Γεράσιμος, ο επιζών του πρώτου βαγονιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.