ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στη συμβολή της οδού Λαγκαδά με την Καραολή και Δημητρίου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί έκαναν σήμα σε 33χρονο αλλοδαπό να σταματήσει, όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Κατά την πορεία, ο 33χρονος προσέκρουσε σε δύο προπορευόμενα οχήματα και στη συνέχεια σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να ανατραπεί.
Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τον αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.
Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Απειλεί «να σφίξει τη θηλιά» αν ενισχυθούν οι αποσχιστικές τάσεις στην Ταϊβάν
Εξοικονομώ – Αλλάζω θερμοσίφωνα: Eνα στα 20 νοικοκυριά διεκδικεί ένταξη
4+1 Tips για να επεκτείνεις τη διάρκεια ζωής των αναλωσίμων εκτυπωτή!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Αυτές είναι οι κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων με τους πιο περιζήτητους αποφοίτους
- Αύξηση 6,7% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025
- Κατζ: Αν η Χαμάς δεν ελευθερώσει τους ομήρους και δεν κατεβάσει τα όπλα, η Γάζα θα καταστραφεί
- Δυάδες για το Champions League
