ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον δήμο Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, ενώ δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός από το κόμβο Λαγκαδά έως τον κόμβο Βαγιοχωρίου, που είχε μείνει κλειστεί για πάνω από μια ώρα, λόγω των καπνών.
Στο σημείο παραμένουν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις (συνολικά 50 πυροσβέστες, από τους οποίους 10 είναι από τη Βουλγαρία), ενώ τα δύο ελικόπτερα αποχώρησαν, καθώς κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να επιχειρούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε τις χώρες που έστειλαν βοήθεια για τις δασικές πυρκαγιές
Αναζωπυρώσεις σε Δυτική Αττική, Ρόδο και Λακωνία
Τουρκία: Στέλνει στην Ελλάδα 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
- ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.