ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον δήμο Βόλβης στη Θεσσαλονίκη, ενώ δόθηκε στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός από το κόμβο Λαγκαδά έως τον κόμβο Βαγιοχωρίου, που είχε μείνει κλειστεί για πάνω από μια ώρα, λόγω των καπνών.
Στο σημείο παραμένουν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις (συνολικά 50 πυροσβέστες, από τους οποίους 10 είναι από τη Βουλγαρία), ενώ τα δύο ελικόπτερα αποχώρησαν, καθώς κρίθηκε ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσουν να επιχειρούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε τις χώρες που έστειλαν βοήθεια για τις δασικές πυρκαγιές
Αναζωπυρώσεις σε Δυτική Αττική, Ρόδο και Λακωνία
Τουρκία: Στέλνει στην Ελλάδα 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Έγιναν υπάλληλοι των Ιρανών»: Οργή Τραμπ για το Ομάν – Από «Ελβετία της Μέσης Ανατολής» σε αλλαγή στρατοπέδου
- Wall Street: Ανάκαμψη 1% για τον S&P 500 και επιστροφή στις 7.500 μονάδες – Άλμα 10% για την Intel
- Πετρέλαιο: Περιορίστηκαν οι απώλειες, παρέμεινε κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Ο Τραμπ αναμένει «πλήρη κατάπαυση του πυρός σε όλα τα μέτωπα», συμπεριλαμβανομένου του Λιβάνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.