Κοινωνία

Ανεξάντλητο το ελληνικό δαιμόνιο! Από το απόγευμα θα ξεκινούν τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη

  • NewsRoom
λουλούδια-πανέρια-μπουζούκια


Σε μια… πρωτοποριακή κίνηση προχωρούν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, αποφασίζοντας την αναπροσαρμογή των ωραρίων τους, μετά τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊόυ.

Σύμφωνα με τα επιβληθέντα μέτρα, όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε 15 περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων ανήκουν η Θεσσαλονίκη και η Χαλκδική, από σήμερα θα κατεβάζουν ρολά υποχρεωτικά στις 12.00 τα μεσάνυχτα. Το νέο μέτρο οδήγησε τους επιχειρηματίες να λειτουργήσουν τα νυχτερινά μαγαζιά τους από τις απογευματινές ώρες.

Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η περίπτωση του νυχτερινού κέντρο «Όραμα», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και στο οποίο το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 19.30 και θα διαρκεί ως τις 12 το βράδυ, οπότε και τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση.

Το συγκεκριμένο ωράριο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νυχτερινού κέντρου, γίνεται «με σεβασμό στα μέτρα της πολιτείας και θα ισχύσει για τις εμφανίσεις του γνωστού τραγουδίστης στις 14, 15, 21 και 22 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα».

Ο ίδιος αναφέρει ότι στο νυχτερινό μαγαζί έγινε έλεγχος την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται οι αποστάσεις και τα υπόλοιπα υγειονομικά μέτρα και, όπως σημειώενει, «το αποτέλεσμα ήταν να λάβει τα εύσημα των αρχών καθώς οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων αποδείχθηκε ότι ήταν μεγαλύτερες από τις προβλεπόμενες».

Στη Χαλκιδική, το γνωστό club ΑΗΟΥ στην Καλλιθέα, ανακοίνωσε και αυτό την αλλαγή του ωραρίου από τις 11/8, έως τις 23/8, καθώς και αυτό θα ανοίγει απόγευμα και θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα.ΣΧΟΛΙΑ