ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έξω από το «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια.
Την ίδια ώρα στο κτήριο βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του πρώην προέδρου της ΝΔ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα στη Μητροπόλεως. Η πορεία επρόκειτο να καταλήξει στον Λευκό Πύργο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν ο Τάσος Σπηλιόπουλος στον χαιρετισμό του ανέφερε απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό «είμαστε υπερήφανοι για τη στάση σου στο Βουκουρέστι».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
