• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: 268 παραβάσεις το τελευταίο 24ωρο – Συστάσεις για την αναμονή στις τράπεζες

    Θεσσαλονίκη

    Φωτογραφία αρχείου


    Αστυνομικοί σήμερα, προέβησαν σε ελέγχους των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών πιστοποίησης εξόδου από το σπίτι σε πολίτες που κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

    Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε συγκεκριμένα υποκαταστήματα τραπεζών, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Αγίου Δημητρίου και στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου το προηγούμενο 24ωρο παρατηρήθηκαν ουρές από πολίτες που ήθελαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

    Όλες αυτές τις ημέρες, τα περιπολικά της αστυνομίας συνεχίζουν να προτρέπουν με ηχογραφημένο μήνυμα τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους  και να τηρούν τον περιορισμό της κυκλοφορίας.

    «Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας. Είναι εδώ για να κάνει και τους απαραίτητους ελέγχους για την απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά και για να υπάρχει αίσθημα ασφαλείας κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Δημητρακόπουλος, προτρέποντας τους πολίτες να χρησιμοποιούν περισσότερο -και στο μέτρο του εφικτού- το ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών με τις τράπεζες.



    ΣΧΟΛΙΑ