ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, πραγματοποιείται έρευνα στις μετακινήσεις υπαλλήλων για «μαϊμού» ελέγχους στους οίκους ανοχής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας για τα έτη 2022-2023.
Στην έρευνα προκύπτουν σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία για υπαλλήλους, οι οποίοι με εντολή μετακίνησης συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, που δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό, εισέπρατταν αποζημιώσεις για ελέγχους που δεν πραγματοποιούσαν σε οίκους ανοχής.
Με την ολοκλήρωση της έρευνας, η οποία επεκτείνεται και σε προηγούμενα έτη, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για όσους υπαλλήλους παρέβησαν τον νόμο.
Διαβάστε επίσης:
Ρέντη: Φωτιά σε ξυλουργείο – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Τουρκία: Εθνικό πένθος για τα θύματα της πυρκαγιάς σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλική Αδαμίδου (Lidl): Όχημα προώθησης της ελληνικής γαστρονομίας το Lidl House στη Στοά Αρσακείου
- ΕΤΑΔ: Ξεκινούν οι μελέτες αποκατάστασης και λειτουργίας στο Παλατάκι
- Κομισιόν: Εγκρίνει αποζημίωση έως και 70% του επιπλέον κόστους σε κράτη-μέλη για γεωργία, αλιεία, μεταφορές και βιομηχανίες
- Έλον Μασκ: Σφοδρή επίθεση κατά της OpenAI στην δίκη – ορόσημο για την ΤΝ – «Πρόδωσε την ανθρωπότητα για το κέρδος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.