ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην καταγγελία πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα προέβη ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Όπως ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος, βρισκόταν μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας όταν, όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, έπεσε θύμα επίθεσης από τον ιδιοκτήτης της ταβέρνας και τον γιό του, επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού.
«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος.
Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση, αναντώντας πως «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».
Μάλιστα τόνισε πως με βάση την δική του, προσωπική εμπειρία, σε πολλά μαγαζιά «δεν κάνουν ελέγχους ούτε στο 10% των πελατών».
Στην συνέχεια, ο καθηγητής αποκάλυψε πως τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχεται είναι για εκείνον… καθημερινότητα, λέγοντας ενδεικτικά πως το «Βασιλακόπουλε ψόφα» ή τα μηνύματα για τη νεκρή του μητέρα είναι αμέτρητα.
«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές δέχομαι», κατέληξε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η εξάρτηση της Ευρώπης από LNG των ΗΠΑ και της Ρωσίας εκτοξεύεται σε ιστορικό υψηλό άνω του 80%
- Χρηματιστήριο: Γιατί γύρισε ο δείκτης, στα όρια των 2.365 μονάδων
- ΗΠΑ – Ρωσία: Θα επαναφέρουν τον υψηλού επιπέδου διάλογο μεταξύ των στρατιωτικών αρχών τους
- Άδωνις Γεωργιάδης: Συνάντηση με αντιπροσωπεία από τους συλλόγους μαιών–μαιευτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.