• Κοινωνία

    Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Καταγγέλλει πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού

    • NewsRoom
    O Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας

    Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας


    Στην καταγγελία πως έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα προέβη ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

    Όπως ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος, βρισκόταν μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας όταν, όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, έπεσε θύμα επίθεσης από τον ιδιοκτήτης της ταβέρνας και τον γιό του, επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού.

    «Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος.

    Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του, λέγοντας ακολούθως πως κάλεσε την αστυνομία και όταν ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν το περιστατικό, έγιναν μηνύσεις και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε γιατί θεωρεί πως δέχτηκε την επίθεση, αναντώντας πως «επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο κι επειδή είμαι υπέρ του εμβολιασμού σθεναρά».

    Μάλιστα τόνισε πως με βάση την δική του, προσωπική εμπειρία, σε πολλά μαγαζιά «δεν κάνουν ελέγχους ούτε στο 10% των πελατών».

    Στην συνέχεια, ο καθηγητής αποκάλυψε πως τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχεται είναι για εκείνον… καθημερινότητα, λέγοντας ενδεικτικά πως το «Βασιλακόπουλε ψόφα» ή τα μηνύματα για τη νεκρή του μητέρα είναι αμέτρητα.

    «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές δέχομαι», κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ