ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφυγε από τη ζωή ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από το 1960, Θεόδωρος Χαριτόπουλος, σε ηλικία 88 ετών.
Ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος υπήρξε στενός συνεργάτης και έμπιστος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και έζησε από κοντά την πολιτική και όλα τα παρασκήνιά της.
Μετά τον θάνατο του Καραμανλή το 1998, ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος συνέχισε να τιμά τη μνήμη του, παρευρισκόμενος στα ετήσια μνημόσυνα του Εθνάρχη.

Επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Μυκόνου και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μυκόνου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη Μύκονο, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.
Διαβάστε επίσης:
Τάκης Οικονομόπουλος: Την Πέμπτη η κηδεία του – Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του
Κέρκυρα: Συνελήφθη προπονητής για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση του 20% της Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ
- Δημοσκόπηση Real Polls: Πάνω από 31% για τη ΝΔ, μάχη για την 2η θέση ΠΑΣΟΚ – Κωνσταντοπούλου
- ΕΕ: Αποκλείει κινεζικές εταιρείες από τις μεγάλες δημόσιες παραγγελίες για την αγορά ιατρικών υλικών
- Μπρατάκος: Σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική οικονομία – Απαιτείται επίσπευση μεταρρυθμίσεων
