Κοινωνία

Θεοδωρικάκος: Πιθανό να εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο στη δολοφονία του Άλκη

  • NewsRoom
Θεοδωρικάκος


Την αποκάλυψη ότι υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και διαφεύγει της σύλληψης έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αν και απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο κ. Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι η αστυνομία θα φτάσει ως το τέλος και όποιος εμπλέκεται θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

«Είχαμε πει από την πρώτη μέρα ότι είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη. Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει “μικρός” και “μεγάλος”. Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Παρακολουθώ στενά την έρευνα και φαίνεται ότι είναι πιθανόν να υπάρχει κάποιος ακόμα. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε, επίσης, ότι η αστυνομία τις τελευταίες έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους και κλείνει παράνομους συνδέσμους «φιλάθλων» που είναι άντρα χουλιγκανισμού, βιαιοτήτων και εγκληματικότητας.

«Έχουν κλείσει ήδη 11 τέτοιοι σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση δολοφονίας 19χρονου – Προφυλακίστηκαν και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Τι ψάχνει το Ανθρωποκτονιών – Τα στοιχεία που προβληματίζουνΣΧΟΛΙΑ