ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πιθανότητα να απαγορευτεί η προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αν δεν φορούν μάσκα έθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα στο Mega.
Μιλώντας για το θέμα, ο υπουργός σημείωσε ότι «οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν φορούν μάσκα» και προειδοποίησε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην περίπτωση των επεισοδίων στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, τέσσερις από τους συλληφθέντες δεν είχαν καν πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς το οποίο δεν επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο, για αυτό ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει το προβλεπόμενο πρόστιμο, ενώ επισήμανε ότι και από την τηλεόραση φαίνεται ότι σε κανένα γήπεδο δεν φορούν μάσκες.
Ο υπουργός ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους και ταυτόχρονα έκανε έκκληση το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες να φροντίσουν για την τήρηση του μέτρου, υπογραμμίζοντας ότι η Αστυνομία θα κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους.
«Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Διαβάστε επίσης:
Παραλλαγή Όμικρον: Πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Ισπανία και Σουηδία
Ο ΠΟΥ προειδοποιεί: Ο παγκόσμιος κίνδυνος λόγω της παραλλαγής Όμικρον εκτιμάται «πολύ υψηλός»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
