ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή του για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς όρους οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Εκφράζω την ικανοποίησή μου που η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έκρινε και αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι οι εφτά αστυνομικοί χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο», ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε επίσης
Πέραμα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι 7 αστυνομικοί και οι 2 ανήλικοι Ρομά
Κούγιας: Ο 14χρονος Ρομά δεν εμπλέκεται στην υπόθεση του Περάματος
Πέραμα: Απολογήθηκαν οι έξι από τους επτά αστυνομικούς και ο 14χρονος Ρομά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 6 συνεχόμενα Μουντιάλ
- Χρυσός: Απώλειες άνω του 1% για το πολύτιμο μέταλλο έφερε το ισχυρότερο δολάριο
- Η ομάδα της Λιόν περνά στον έλεγχο της Michele Kang – Απέκτησε το 88% έναντι 30 εκατ. δολαρίων
- Πεζεσκιάν: Οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν δεν είναι μέρος της διαπραγμάτευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.